SalesFreaks helpt graag met jouw recruitment vraagstuk

De huidige markt een uitdaging? Niet voor ons! Met ons grote netwerk en persoonlijke manier van werken, weten wij toptalenten uit de markt te halen. Jaarlijks plaatsen wij tientallen kandidaten bij verschillende organisaties. En dit doen wij op de SalesFreaks manier: persoonlijk, transparant en samen.

  • We leren jouw organisatie graag goed kennen. We komen dan ook graag langs op kantoor om de sfeer te proeven en de collega’s en de werkplek te zien.

  • Potentieel nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf leren we goed kennen, we kijken echt naar de persoon achter het CV.

  • Als 1 en 2 bij elkaar aansluiten, dan staat niets een mooie match meer in de weg!

SalesFreaks biedt verschillende mogelijkheden. Wat past bij jouw organisatie?

Detachering

Wel de lusten niet de lasten! Wanneer je kiest voor detachering, ontzorgt SalesFreaks jou in alle processen. Zowel in de werving en selectie van de juiste kandidaat, als alles op het gebied van personeelszaken: van salarisadministratie tot ziekteverzuim. In ons vooraf afgestemde tarief zitten alle kosten voor werving & selectie, afdracht van sociale lasten en algemene kosten (verzekering, Arbo, salarisadministratie) opgenomen. Ons tarief is ook inclusief eventuele transitievergoeding, dus geen verrassingen achteraf. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Werving & Selectie

Wil je liever dat jouw nieuwe collega direct bij jou op contract komt? Dat kan natuurlijk ook! SalesFreaks zorgt voor de werving en selectie van de juiste kandidaat en begeleidt de kandidaat gedurende het sollicitatieproces. Wanneer de kandidaat is aangenomen komt hij/zij direct bij jullie op contract. We vertellen je graag meer over jouw mogelijkheden!

Young Professional Program

Young Professionals zijn een verrijking voor je team. Ze zijn gemotiveerd, leergierig en de kans is groot dat ze na het traineeship blijven. Door een Young Professional in je organisatie op te nemen, geef je niet alleen salestalent de kans om zich te ontwikkelen maar haal je ook nieuwe kennis in huis. Grote merken, zoals TD SYNNEX en Motorola, hebben al succesvol meerdere trainees begeleid. Wil je meer weten over het programma? Of nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Zeer aan te raden!

Sharon heeft mij fantastisch geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. Ze heeft me van begin tot eind geholpen met het voorbereiden van de interviews. Zij was behulpzaam met het vinden van meerdere partijen. Het contact was zeer aangenaam. Daarnaast heeft ook Mario mij prettig bijgestaan met een andere partij.Mijn ervaring met Salesfreaks is er een geweest om iedereen aan te raden!

Tommas De Vrijer

Top bedrijf en mensen

Ik heb met heel veel plezier 2 jaar lang voor SalesFreaks gewerkt. Het is een hele fijne organisatie waar je geen nummertje bent maar echt een medewerker. Persoonlijk contact en persoonlijke groei staat bij hun op nr 1. Ga zo door Mario & team. Mis jullie wel :)

Kimberley Kessels

Beste Recruitment Agency!

Dit was tot zover de beste recruitment agency die ik ben tegengekomen. En geloof me , ik was al zo ongeveer 3 maanden bezig met de volgende stap in mijn carrière. Tot dat ik Salesfreaks ben tegengekomen, vanaf dat moment verliep het gehele proces op een goed tempo, met duidelijke communicatie en handige tips and tricks die erg behulpzaam zijn.

Chi Tang Wu

Onze opdrachtgevers