Jij bent natuurlijk benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen!

Dat is heel simpel: wij helpen jou met de start van jouw Sales of Marketing carrière of juist met de volgende stap in de Sales of Marketing. We zorgen er in ieder geval voor dat elke werkdag een feestje wordt!

Young Professional Program

Na het afronden van het Young Professional Program ben jij helemaal klaargestoomd voor je professionele carrière! We leren je de inhoudelijke kant: over het bedrijf en natuurlijk hun producten en diensten. Maar ook op persoonlijk vlak heb je mooie stappen gemaakt.

Jouw volgende carrièrestap

Jij hebt al enige ervaring in de Sales en/of Marketing en je bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Daar helpen wij jou graag bij! Je kunt alvast kijken naar onze openstaande vacatures, maar door middel van een persoonlijk gesprek kunnen we nog beter kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Hoe wij jou kunnen helpen

Het gehele proces van kennismaking tot jouw eerste werkdag doorlopen we samen. Samen maken we er een succes van!

1/4

We drinken samen een kop koffie om jouw wensen in kaart te brengen

Omdat jouw werkgeluk bij ons voorop staat, vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Wie ben jij nou echt en wat is belangrijk voor jou in een volgende baan? Hoe uitgebreider onze gesprekken, hoe meer plezier wij eruit halen en hoe beter wij de juiste match kunnen maken tussen jou, een nieuwe werkgever en nieuwe job.

2/4

We stellen je voor bij jouw potentiële nieuwe werkgever(s)

Jij wordt voorgesteld aan de hand van jouw CV én onze eerste indruk van jou tijdens de kennismaking. Transparantie is voor ons key. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent: goed nieuws delen we direct, twijfels spreken we uit en we laten weten als zaken anders lopen dan verwacht. En we vinden het natuurlijk ook fijn als jij transparant naar ons toe bent. Zo kunnen we jou het beste helpen.

3/4

We begeleiden jou tijdens de sollicitatieprocedure

Het gehele proces van kennismaking tot jouw eerste werkdag doorlopen we samen: we helpen jou met voorbereiden op je gesprekken en eventuele cases. We kennen onze opdrachtgevers goed, dus we kunnen je voorzien voor inside information voorafgaand aan jouw gesprekken. We are in this together en maken er samen een succes van!

4/4

Jij gaat starten bij jouw nieuwe job!

Yes, het is een 100% match, jij gaat dus starten met een nieuwe baan! Maar dit betekent niet het einde van ons contact, want ook na jouw eerste werkdag kun je geregeld een appje, mailtje of belletje van ons verwachten om bij te kletsen. Ook organiseren we minimaal één keer paar jaar een borrel voor al onze professionals, om elkaar weer te zien, bij te praten en natuurlijk om je netwerk te vergroten. Want onze SalesFreaks Community wordt steeds groter en enthousiaste Sales en Marketing Freaks houden zo met elkaar contact.

Onze opdrachtgevers

Sparren over jouw toekomst?

Kom jij bij ons op kantoor langs voor een kop koffie en een goed gesprek?